Özel Gazi'den muhteşem diploma töreni

Özel Gazi

Kırıkkale de eğitim ve kalitesini kanıtlamış özel okul olma özelliği taşıyan Özel Gazi Koleji Kırıkkale de Diva düğün salonunda muhteşem bir mezuniyet töreni düzenleyerek göz doldurdu.

ÖĞRENCİLER STRESLERİNİ ATTILAR

Program bütün öğrencilerin ikişerli mezuniyet elbisesi ile salona çıkışları alkışlarla karşılandı. Sınıf öğretmenleri Alev ve Kürşad selamlama ve öğrencilere hitaben konuşmalardan sonra,mezun olan öğrenciler 7.sınıf öğrencilerine Özel Gazi bayrağını teslim etti.

Bayram Aydoğdu yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ İlköğretim yıllarını sonlandırmak üzeresiniz, tadı damağınızda kaldı diye düşünüyorum. biliyorum, manevi duyguların doruğa ulaştığı, mezun olmanın mutluluğu ,arkadaşlarınızdan,okulunuzdan ,öğretmenlerinizden ve anılarınızdan ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduğunuzu. Henüz Ailerinizin elinden tutarak çekine çekine gerdiğiniz ,okulun kapısından başınız dik,alnınız ak,yaşam sevinci ile mutlu ve dolu bir şekilde eğitim yolunda ,yeni bir eğitim yoluna adım atıyorsunuz.”

 

ACI TATLI HATIRALAR

“Bazen tatlı bazen de acı hatıraları birlikte yaşadık. Sevgili gençler dileriz ki hayatınızda bundan sonrada vermeye çalıştığımız dürüstlük,çalışkanlık,demokratik düşünme,vatan severlik,büyüklerini sevme ve küçüklerini koruma ve bayrak sevgisini,fikirlerini ilke edinir vatana millete birer hayırlı fert olursunuz.Büyük Atatürk ün kurduğu cumhuriyet temel ilkeleri etrafında kenetlenir bu yolda ilerlerken,öğretmen kadromuzun bugün olduğu gibi ,bundan sonrada ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olacaktır.Yüreklerinizde tomurcuklanan bu mezuniyet sevinci  yel olup esmesini diliyorum.Özel Gazi ortaokulu olarak amacımız,sizlerin öz güveni yüksek,toplumsal  kültürel değerleri benimseyen modern hayat isteyen bireyler yetiştirmeye gayret gösterdik.bizlerden ayrılırken arkanızda koskoca özel gazi ailesini bıraktığınızı unutmayın.”

 

OKULUNUZU UNUTMAYIN

“Bir bitse de kurtulsak dediğiniz okul hayatının birinci aşaması bitti. evet mezun oluyorsunuz,artık olmayacak her sabah andımız,küçük sevimli kantinin önünde sıra olamayacaksınız,sizler için sıra olun diyen öğretmenleriniz,döndü teyzeniz,üçler ağabeyiniz olmayacak.yüreğinizin yarısı her zaman bizleri hatırlayacak .Özel gazi nin prensleri,prensesleri hayatınızın bütün anı bugünkü gibi neşe dolu umut dolu olsun derim” dedi. 8.sınıf öğretmenleri Alev Açıkgöz ve Sinan Kürşad Aydemir ise duygulu bir konuşma yaparak öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.öğrencileri sınıf öğretmenlerine birer çiçek demeti verdiler.

 

İLK DİPLOMALAR VERİLDİ

Öğrencilerin arasına giren Okul müdürü Mehmet Al ilk diplomaları Bayram Aydoğdu ile beraber verirken bütün okul öğretmenlerini sahneye davet ederek herkesin öğrencilere diplomalarını vermeye davet etti. Okul müdürü Mehmet Al yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Değerli veliler böyle bir güzel günde sizlerin onurlarını,gururlarınızı beraber paylaşmaktan son derece gururluyum ,keyifliyim üzüntülüyüm.çünkü çocuklarımızı bir kısmını ana sınıfından beri,bir kısmını birinci sınıftan bir kısmını da ara sınıflardan alarak bu günlere kadar geldik. Sevinçliyim ta kadarken alıp bu günlere kadar getirdiğimiz için,bakıyorum kızlarım birer güzel genç kız olurken erkekler ise birer yakışıklı delikanlı olmuşlar.hepsiyle gurur duyuyorum,sanıyorum sizlerde ,evlatlarınızla,bütün aileler olarak hep beraber gurur duyuyorsunuz.Ne güzel böyle bir gecede,böyle bir ortamda beraber olmak ,birlikte olmak ve bu güzelliği birlikte yaşamak.üzülüyorum,çünkü ayrılıyoruz.Bunların her biri bir yerlere yeni yeni okullara gidecekler,ama gönül sahamız kopmayacak.görüntü olarak birbirimizden uzak olacağız.”

 

BİZLERİ UNUTMAYIN

“Ondan dolayı da üzülüyorum.Ama inanıyorum ki çocuklarımız ,evlatlarımız,ömürleri boyunca bizleri unutmayacaklar ,kalplerinin köşesinde özel gazi koleji ve personeli ,taki müdürlerinden üçler ağabeylerine kadar orada kalacaklardır. Çünkü özel Gazi de benim 9 cı yılım,siz velilerimin büyük destekleri ile,Rabbimin nasip etmesi ile bugünlere geldik.geçmişte 10 kişi 16 kişi mezun ettiğimiz günler varken bugün şurada 50 kişi var. Rabbime şükürler olsun,sizlerde sonsuz teşekkür ediyorum bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı.Bunlar bugün buradan mezun oluyor kısmet olur ise,üniversite,çok başarılı hayatları olacak ,gelecekte bu ülkenin bu vatanın birer neferi olarak hep hizmet edecekler. Bu vatana hizmet edecekler,bu bayrağa hizmet edecekler,bu ezanı susturmayacaklar ve öğretmenler,siz anneler,aileler hep gurur duyacağız” dedi. Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik fakültesi öğretim üyesi Doç. Murat Ünver i selamlama konuşması ve duygularını almak için mikrofona davet etti.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Doç.Murat Ünver ise,kısa yaptığı konuşmada, “Değerli dostlar sevgili öğrenciler sizin ve kendi adıma öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun çok emekleri geçti,zaman zaman bizden daha çok bizim çocuklarımızla ilgilendiler,bu noktaya getirmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler onlar için bir alkış istiyorum.çocuklarımız bu sene çok yoruldular,hepsi gözümüzün nuru,ışığı onlara da bir alkış verelim,biz velilerde çok çile çektik çok emek verdik birde kendimize velilere bir alkış istiyorum.9 sene önce ben çocuğumu o okula göndermemdeki amaç şuydu,Kırıkkale nin havası çok kirli idi,o bölge ormanlık havadar ve temizdi nezih bir ortamda büyüsün istedim onun için göndermiştim,burada bize bu imkanı sağlayan Tüpraş a daha sonrada koç döneminde de devam eti,onlara da çok teşekkür ederiz.”

 

 

DOYASIYA EĞLENCE

“Onun yanında mükemmel bir müdür, mükemmel bir baba,mükemmel bir insan olan ,mükemmel bir öğretmen olan Mehmet beye ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Müdürlüğün kavramını,anlamını değiştirdi. Bayram bey ona keza,birlikte çok büyük işlere imza attılar,büyük bir müteşebbis.Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve onlar içinde bir alkış istiyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Beşten geriye doğru sayan 50 öğrenci kepleri büyük bir zevk ve alkışlarla havaya fırlattılar. Daha sonra salon bahçesinde Havai fişek eşliğinde okul pastası okul idarecileri ve sınıf öğretmenleri tarafından kesildi. pastanın diğer yarısını ise sembolik olarak mezun olan öğrenciler kesti. Program yemek ikramı ile devam etti. eğlenmek için sabırsızlanan öğrenciler sahneye kendilerini attığı gibi gece sona erene kadar eğlencenin her türlüsünü, oyunların her çeşidini ve halayın her türünü oynayarak doyumsuz bir gece yaşadılar



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı